Referenskunder

Vi jobbar med några av Sveriges mest välkända varumärken och butikskedjor. Gemensamt för våra kunder är att det ser E-handel som ett primärt tillväxtområde. De flesta av våra kunder säljer en fysisk produkt, men vi hjälper även tjänsteföretag som ser webben som en kundanskaffningskanal.

Skultuna

left
left

Skultuna Mässingsbruk grundades av Karl IX den 11 februari år 1607, i över fyra sekler har Skultuna tillverkat guldskimrande mässingsföremål.

Skultuna genomför en omfattande internationell E-handelssatsning. Partner in E-commerce hjälper Skultuna med strategi/beslutsunderlag och löpande genomförande. Arbetet innefattar exempelvis internationell uppbyggnad av online marknadsföring (SEO, SEM, Sociala Medier), utveckling av E-handelsplattformen (CRO, A/B testning), utveckling av analysprocesser.

House of Dagmar

left
left

House of Dagmar är ett framgångsrikt Svenskt modevarumärke som vunnit många prestigefulla priser och finns idag över hela världen.

Partner in E-commerce hjälper House of Dagmar med att bygga upp en
internationell Adwords struktur med full mätbarhet. Med rätt struktur kan man identifiera och skala inom sökområden och marknader där det finns tillväxtpotential, likaså nedprioritera mindre lönsamma områden.

Soft Goat

left
left

Soft Goats grundidé är att sälja kvalitetsplagg och produkter i 100 % cashmere på nätet. Varumärket har på bara några få år blivit välkänt i Sverige och internationellt.

Genom E-commerce management samarbete hjälper vi Soft Goat med att lyfta helheten i E-handeln, som är kärnan i företagets verksamhet. Vårt ansvar sträcker sig över alla delar av E-handeln, globalt fokus. Projektet innefattar organisationsutveckling, uppsättning av processer, KPI:er, utveckling av webbplattform, marknadsföring osv.

Boob Design

left
left

Boob Design har blivit känt över hela värden för sina innovativa mammakläder.

Partner in E-commerce har från grunden hjälpt Boob Design att utveckla en internationellt skalbar annonseringsstrategi online, genom en mix av sökordsannonsering, display och retargeting. Med strategin i grunden ansvarar Partner in E-commerce för att hålla höga lönsamhetsmål, samtidigt rulla ut och hitta rätt marknadsmix marknad för marknad.

The Case Factory

left
left

The Case Factory erbjuder exklusiva handgjorda läderfodral och skal för smartphones, surfplattor och datorer. Företaget är baserat i Stockholm med tillverkning i Italien.

Partner in E-commerce hjälper The Case Factory med att rulla ut en global marknadsföringsstrategi online. Varje kanal mäts på lönsamhet utifrån uppsatta CPA mål. Stort fokus på kundsegmentering för att hitta framgångsfaktorer som sedan översätts till nya marknader.

Firstvet

left
left

FirstVet förenklar veterinärbesök genom att erbjuda rådgivning via mobil, surfplatta och dator.

Partner in E-commerce har hjälpt Firstvet med att strategiskt forma sin marknadsföringsstrategi online. Utifrån denna strategi, hjälper vi Firstvet med att successivt rulla ut, analysera och skala marknadsföringen.

Toteme Studio

left
left

Totême grundades i New York 2014 av det svenska paret Elin Kling och Karl Lindman. Varumärket har på några få år haft en mycket stark tillväxtresa både i Sverige och utomlands.

Partner in E-commerce hjälper Toteme med att analysera och skala sin digitala marknadsföring.