Om oss

Mikael Christensson

E-commerce Consultant

Mikael har mångårig erfarenhet av e-handel och affärsutveckling och började sin karriär som managementkonsult på Accenture, där han jobbade med supply chain management. Mikael grundade och byggde under fyra år upp e-handelsbolaget Gasello.com som han sålde 2015. Gasello är idag en av Nordens största återförsäljare av underkläder online. Mikael har en gedigen erfarenhet av hur man bygger skalbara digitala marknadsstrukturer och har konsulterat både kända svenska varumärken inom detaljhandel och tjänsteföretag. Mikael har en examen i Industriell ekonomi från Chalmers Tekniska Högskola och är certifierad i Google Adwords och Google Analytics. Förutom en passionerad e-handelsspecialist är Mikael en fanatiker av båtliv och vattensport.


Warning: Illegal string offset 'alt' in /storage/content/56/181856/partnerinecommerce.com/public_html/wp-content/themes/pie/page.php on line 197

Johanna Edin

Performance marketer

Andreas Christensson

E-commerce Consultant

Andreas är en dedikerad e-handelsexpert med över sex års erfarenhet från e-handelsbranschen. Andreas har tidigare varit verksamhetschef på Ridestore, arbetat som senior affärsutvecklare på Zalando i Berlin och expansionsansvarig på Footway. Andreas är även medgrundare till streetwearmärket Dope, underklädesbutiken Gasello och klockvarumärket Waldor. Tack vare sin breda erfarenhet har Andreas en djup förståelse för vad som krävs för att skapa långsiktigt framgångsrik e-handel. Andreas är utbildad civilekonom och har en master i Strategic Management från Lunds Universitet. Andreas är även certifierad i Google Adwords och Goolge Analytics. Utöver Andreas stora intresse för e-handel och entreprenörskap brinner Andreas för vinter- och actionsport.

Christopher Knutsson

E-commerce Consultant

Christopher har över 10 års erfarenhet av Online marknadsföring både inom produkter och tjänster online. Christopher har bland annat varit Online marketing manager för Footway under deras kraftiga tillväxtresa. Footway är idag nordens största skobutik online med över 250 MSEK i omsättning. Tidigare var Christopher SEO specialist på eDream ODIGEO, världens största resebolag online inom flygsektorn (Travellink, Go Voyages etc.) Christopher är specialiserad på SEO, SEM, Affiliate marknadsföring och Webbanalys. Utöver Christophers stora passion för Online Marknadsföring seglar han gärna på sommaren och åker varje år vasaloppet.